Reklam

07 Şubat 2012 Salı Saat 17:29
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adıyaman Sporcular Derneği Kuruldu.
17 Temmuz 2010 Cumartesi Saat 21:52
Adıyaman Sporcular Derneği Gazeteci Yazar Erdal Yılmaz'ın Yorumuyla Siz Okurlarımıza Sunuruyoruz.

STK’ların getirdiği ve götürdükleri ile ilgili olarak birçok kez yazı yazdım. Kalkınmanın ve başarmanın yolu STK’ların aktivitesinden geçer.Doğrı aktiviteye yönlenmiş bir STK ilin kalkınması için çok elzemdir.

İlimiz bu noktada şanlı olsa da spor alanında çok fazla Sivil Toplum Örgütü bulunmamanın sıkıntısını hep yaşadık.

Adıyaman Şöhretler Karması ile Basın Spor arasında oynanan kaynaşma ve dostluk maçını TPAO Sosyal Tesislerinde izleme şansını buldum. Son birkaç aydır izlediğim en güzel etkinliklerden biriydi. Bu tür etkinliklerin devamının sağlanması gerekiyor. Mehmet Güneş Hocama ve Zeynel Boz Kardeşime teşekkür etmem gerekiyor.

Maçı kenarda ve çimlerin üzerinde izlerken adeta büyülendim. Serin çimler, sıcak bir maç ortamı ve dostluk…

Her ne kadar şöhretler maçı kazansa da bana göre maçın galibi maçı yöneten hakemdi.

Maçı izlerken Mehmet Güneş Hocamla ayaküstü fikir teatisinde bulundum. Mehmet Hocam ve arkadaşları Adıyaman Sporcular Derneği adı altında bir dernek kurmuşlar. Kısa adı Spor-Der olan dernekte Hüseyin Bulut, Muhittin Tuzcu, Mehmet Esmer ve Nuri Sever gibi birçok Ağabey bulunuyor.

Mehmet Hocam Derneği anlatırken adeta kendimden geçtim. Hedefi belli olan bir dernek. Vizyon ve Misyonu belirlenirken yakalanacak olan hedef de belirleniyor. Özellikle Adıyaman Spor Kamuoyu için çok ihtiyaç duyulan bir derneğin yine Adıyaman’da Spor kamuoyuna mal olmuş Ağabeylerin rehberliğinde kurulmuş olması hedefe varmak açısından çok önemli olsa gerek.

Spor-Der’ e çok iş düştüğünü şu ana kurucu başkanlık görevini yürüten Mehmet Güneş hocamda belirtiyor. Birilerini haksız eleştirmek ya da birilerini haksız alkışlamak için kurulmuş bir dernek görüntüsünden uzak bir söylemle meselelerini ya da kuruluş amaçlarını veya hedeflerini anlatıyor Mehmet Hocam.

İyi ki kurulmuş Spor-Der…

Ve yine iyi ki Spor-Der’i spor kamuoyuna mal olmuş ağabeylerimiz kurmuş…

Ve de sizlere çok şey düşüyor Ağabeyler...

Özellikle yerel medya’da Adıyamanspor ile ilgili teknik yazılarınızın yayınlanması Adıyaman’da yok denecek kadar az olan spor kamuoyunun oluşmasına sebep olacaktır.

Yolunuz açık olsun tabelada kalmadığınız müddetçe…

Bu yazı toplam 920 defa okundu.
Adiyamanspor 1946 on Facebook

Emre
..
Bu Derneğin kuruluş amacı ve misyonu bende duydum ve ilerleyen zamanlarda spor kamoyunda çok şey değiştireceğine inanıyorum ..
18 Temmuz 2010 Pazar Saat 01:48
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net
Video Galeri
Adiyamanspor.Net