Adıyamanlı Genç Yetenek Erkan Taş, Kayseri Yolspor tarafından antremana çıkarıldı...
Adıyaman'ınımızın son yıllarda yetiştirdiği iyi futbolcular arasında yerini alan ve adı birçok kulüple transfer dedikodusuna çıkan ancak çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleşmeyen bu transferler sonrasında son olarak süper lig takımı Sivasspor tarafından antremanlara çıkarılıp yetersiz görülerek tekrar gönderilen genç oyuncumuz Erkan Taş'ın Kayseri'de olduğu bilgisini aldık ve kendisi ile telefonda bir süre görüşme yaptık.
Dört günden itibaren Kayseri'de bulunan Erkan Türkiye Futbol Federasyonu(tff) nin bu sezon uygulamaya koyduğu deplasmanlı süper bölgesel amatör liginde mücadele edecek olan Kayseri Yolspor takımı tarafından antremanlara davet edildiğini dört günden itibaren burada antremanlara çıkarıldığını söyledi.Çarşamba günü Nevşehir Narspor ile deplasmanda hazırlık maçı yaptıklarını ve maçta kısa bir süre görev aldığını söyleyen erkan maçı 1-0 kazandıklarını amacının teknik heyetin gözüne girmek olduğunu söyledi.
Kayseri nin tam bir futbol şehri olduğunu belirten erkan burada kalıcı olursam eger, kendimi il dışında gösterme imkanını bulacağım ve futboluma olumlu katkı sağlıyacağına eminim dedi.
Bu ligde grupların belli olduğunuda belirten erkan özellikle Yolspor zor bir gruba düşdü bana göre,grupta Kayseri şekersporun yanı sıra elazığ,malatya,gaziantep,hatay,kilis,ve k.maraş tan iki takımın gruplarında olduğunu belirtti.
Benim durumum büyük ihtimalle bu hafta sonunda belli olacak şartlarda anlaşma sağlayabilirsek ve hocaların gözüne girdiğim taktirde burada kalmak istiyorum.Herşey önümüzdeki günlerde belli olacak dedi.
Haber: Adiyamanspor.Net
Bu yazı toplam 1712 defa okundu.