Reklam

07 Şubat 2012 Salı Saat 17:41
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adıyamanspor 2-1 Batman Belediye spor
30 Temmuz 2010 Cuma Saat 08:11
Adıyamanspor Yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaştıgı Batman Petrolspor'u 2-1 mağlup ederken oynanan futbol umut vermedi.

Baştan sona vasatı aşamayan maçta iki takım da genç kadrolarla mücadele ederken, Sarı Yeşilli ekibin gollerini Savaş (dk.65), Abdulkadir (DK.85P) 'den geldi.

Konuk ekibin tek golü i1se Yusuf'tan gelirken, 90 dakika ev sahibi ekip Adıyamanspor'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Maçı Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, Alay Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, TPAO Bölge müdürü Halil Murat Demir, Tarım il müdürü Erdal özer ve Yönetim kurulu üyeleri yakından takip etti.

Yeni transferlerin forma giydiği maçta gençlerin takıma tam olarak adapte olamadıgı görülürken, genç sporcular Teknik Direktör Hasan Şengün'den sık sık uyarı aldılar.

Özellikle Samet Cantürk sol çizgide çalım atmak isterken bir kaç defa topu kaptırması Şengün'ü çileden çıkartırken, Mahmut'da uyarı alanlar arasındaydı.

Adıyamansporlu Futbolculardan Mahmut, Eyüp ve Tugay'ın forma giydiği maçta Adıyamanlı Futbolcu Tugay'ın Başarılı performansı gözlerden kaçmadı.

Sağ çizgide oldukça başarılı bir futbol sergileyen Tugay ilerisi için umut verirken, bileklerine hakimiyeti ve verdiği akıl dolu ara pasları Teknik heyetten övgü aldı.

Haber: Kurtar TEKİN

Bu yazı toplam 1328 defa okundu.
Adiyamanspor 1946 on Facebook

aytac akin
mustafa demirci
mustafa demircide takımdan ayrılmıs bılgınıze duyurulur...
11 Ağustos 2010 Çarşamba Saat 13:10
arif cantürk
hiç iyi degil
maçı izledim maç ta donup kaldım bu mu adıyamanspor defans bitmiş orta saha yok forvete etkisiz bu sene düşmeye adayız başkan bu senede gemisini kurtarsın kurtara biliyo mu çok zor
31 Temmuz 2010 Cumartesi Saat 15:11
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net
Video Galeri
Adiyamanspor.Net