Reklam

22 Mayıs 2012 Salı Saat 12:21
ÇOK OKUNANLAR
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adıyamanspor'dan Son Gün Transferi
02 Şubat 2012 Perşembe Saat 13:19
Spor Toto 2. ligi Kırmızı Grupta Mücadele eden Adıyamanspor, ara transfer döneminin son gününde kadrosuna 4 yeni sporcuyu kadrosuna kattı.

Adıyamanspor Kulüpten yapılan açıklamada, Giresunspor’dan Orta Saha oyuncusu Furkan Işıkdemir, Adanademirspor’dan sağ kanat oyuncusu Sait Özdemir, Ünyespor’dan ön libero Ümit İlyas Özkan ve Eyüpspor’dan Sağ bek Levent Turan ile sözleşme imzaladı.
Adıyamanspor Basın sorumlusu Hüseyin Koç yaptığı açıklamada, hedeflerini gerçekleştirmek için kadroyu güçlendirdiklerini söyledi.
Adıyamanspor’u bulunduğu yerden kurtarmak istediklerini söylen Koç, '' Giresunspor’dan Orta Saha oyuncusu Furkan Işıkdemir, Adanademirspor’dan sağ kanat oyuncusu Sait Özdemir, Ünyespor’dan ön libero Ümit İlyas Özkan ve Eyüpspor’dan Sağ bek Levent Turan’ı transfer ettik. Ara transfer döneminde kadromuza dahil ettiğimiz arkadaşların takıma güç katacağına inanıyorum'' diye konuştu.
www.adiyamanhaber.com

Bu yazı toplam 1158 defa okundu.
Adiyamanspor 1946 on Facebook

mustafa bilir
Sözde Transfer
Ekonomik sıkıntı anlıyorum ama transfer edinilen topçuların bu sezonki performanslarını bir baktım, ne göreyim hiç bir şey göremedim. Transfer değil kadro şişirmek için yapılmış aldatmacalar resmen. Adamlar top oynamamış, Adıyamanspor'a kurtarıcı diye alıyorlar.. Gerçekten ilginç bir durum...
03 Şubat 2012 Cuma Saat 10:06
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net