Reklam

07 Şubat 2012 Salı Saat 17:03
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bozdoğana Firmalardan Cevap
02 Eylül 2010 Perşembe Saat 19:49
Gazetemizin önceki sayısında yer alan “Sahipsiz takıma Sahip Çıkmadılar, Adıyamanspor’a Otobüs YOK!” başlıklı haberimizle ilgili olarak otobüs firmalarının da görüşünü aldık

İskenderun deplasmanına gitmek için otobüs firmalarından otobüs talep ettiğini ancak talebe cevap verilmediği gerekçesiyle basın açıklaması yaparak tepkisini dile getiren Adıyamanspor Kulüp başkanı Növfel Bozdoğan’a otobüs firma yetkilileri tepki gösterdi.

Adıyaman’ın tek profesyonel futbol takımı Adıyamanspor’da, bugün İskenderun D.Ç. ile oynanacak olan Türkiye Kupası 1. ön eleme maçı öncesi ‘otobüs’ şoku yaşanmıştı.

Gerek il yöneticilerinin, gerek işadamlarının, gerekse kulüp yöneticilerinin bir türlü otobüs kazandıramadığı Adıyamanspor’u, İskenderun’a götürecek otobüsü Adıyamanlı firmalar temin etmeyince takım, Gaziantep’in SEÇ firması ile İskenderun’a gitmek zorunda kalmıştı. Bunun üzerine kulüp başkanı Növfel Bozdoğan şöyle bir açıklamada bulunmuştu:” Adıyaman’da bulunan 5 firmadan otobüs istediklerini ancak hepsinin de çeşitli bahanelerle kendilerine otobüs temin etmek istemediğini dile getiren Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, “Bugün(Dün) Türkiye kupası maçı için İskenderun’a gideceğiz. Takım olarak özellikle ekonomik anlamda kötü günler geçiriyoruz. Bu İskenderun yolculuğu öncesi daha da açık ortaya çıktı. İskenderun’a gitmek için ilde bulunan 5 otobüs firmasını tek tek arayarak bir otobüs istedim ama hepsi de çeşitli bahanelerle otobüs gönderemeyeceklerini söylediler. İlin tek profesyonel futbol takımı olan Adıyamanspor’un düştüğü bu durumu ve bu firmaları Adıyamanlılara ve taraftarımıza şikayet ediyorum. Birçok ilçe takımı bile kendi otobüsü ile deplasmanlara giderken, işadamlarından ve ilçelerindeki halktan destek görürken, bizim bir otobüs firmasından otobüs bile bulamamamız çok acı bir durum. Bu şartlarda bu takımdan başarı beklenmesi ne kadar doğru? Artık herkes bunları bilmeli. Adıyamanspor’un son yıllarda aha çok maruz kaldığı bu durumlar, takımın ligden düşmesine bile bir sebep bence. Bu ilin Adıyamanspor’dan başka sosyal bir faaliyeti yok. Bu halkı bu zevkten mahrum bırakanları Adıyamanlılara şikayet ediyorum. Bu arada bize Gaziantep’ten gelerek destek veren ve İskenderun’a gitmemizi sağlayan SEÇ Firmasına da tüm Adıyaman ve Adıyamansporlular adına teşekkür ediyorum”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız beş otobüs firması yetkilisi ise Başkan Bozdoğan’a şöyle cevap verdiler…

İskenderun deplasmanına gitmek için otobüs firmalarından otobüs talep ettiğini ancak talebe cevap verilmediği gerekçesiyle basın açıklaması yaparak tepkisini dile getiren Adıyamanspor Kulüp başkanı Növfel Bozdoğan’a otobüs firma yetkilileri tepki gösterdi.

Adıyaman’ın tek profesyonel futbol takımı Adıyamanspor’da, bugün İskenderun D.Ç. ile oynanacak olan Türkiye Kupası 1. ön eleme maçı öncesi ‘otobüs’ şoku yaşanmıştı.

Gerek il yöneticilerinin, gerek işadamlarının, gerekse kulüp yöneticilerinin bir türlü otobüs kazandıramadığı Adıyamanspor’u, İskenderun’a götürecek otobüsü Adıyamanlı firmalar temin etmeyince takım, Gaziantep’in SEÇ firması ile İskenderun’a gitmek zorunda kalmıştı. Bunun üzerine kulüp başkanı Növfel Bozdoğan şöyle bir açıklamada bulunmuştu:” Adıyaman’da bulunan 5 firmadan otobüs istediklerini ancak hepsinin de çeşitli bahanelerle kendilerine otobüs temin etmek istemediğini dile getiren Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, “Bugün(Dün) Türkiye kupası maçı için İskenderun’a gideceğiz. Takım olarak özellikle ekonomik anlamda kötü günler geçiriyoruz. Bu İskenderun yolculuğu öncesi daha da açık ortaya çıktı. İskenderun’a gitmek için ilde bulunan 5 otobüs firmasını tek tek arayarak bir otobüs istedim ama hepsi de çeşitli bahanelerle otobüs gönderemeyeceklerini söylediler. İlin tek profesyonel futbol takımı olan Adıyamanspor’un düştüğü bu durumu ve bu firmaları Adıyamanlılara ve taraftarımıza şikayet ediyorum. Birçok ilçe takımı bile kendi otobüsü ile deplasmanlara giderken, işadamlarından ve ilçelerindeki halktan destek görürken, bizim bir otobüs firmasından otobüs bile bulamamamız çok acı bir durum. Bu şartlarda bu takımdan başarı beklenmesi ne kadar doğru? Artık herkes bunları bilmeli. Adıyamanspor’un son yıllarda aha çok maruz kaldığı bu durumlar, takımın ligden düşmesine bile bir sebep bence. Bu ilin Adıyamanspor’dan başka sosyal bir faaliyeti yok. Bu halkı bu zevkten mahrum bırakanları Adıyamanlılara şikayet ediyorum. Bu arada bize Gaziantep’ten gelerek destek veren ve İskenderun’a gitmemizi sağlayan SEÇ Firmasına da tüm Adıyaman ve Adıyamansporlular adına teşekkür ediyorum”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız beş otobüs firması yetkilisi ise Başkan Bozdoğan’a şöyle cevap verdiler…

Adıyaman Ünal Turizm

“ Verdiğimiz Otobüsü Beğenmediler!”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Ünal Turizm yetkilileri önceki gün yaşanan olayın hiçte hoş olmadığını belirterek “Adıyamanspor’a otobüs verdik. Ancak kulüp yöneticileri otobüsü beğenmediler. Biz V8 otobüs verdik kendileri bizde Trevego istediler. Biz de Trevego veremezdik. Şimdi adamız “vermediye” çıktı. Biz taktiri kamuoyuna bırakıyoruz. Herkes biliyor bizi. Biz Adıyaman Ünal olarak hep Adıyamanspor’un yanında olmuştuk. Yirmi yıllık emeğimizi inkar eden Növfel Bozdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Gülaras Turizm

“Verince İyi Yok Diyince Kötü mü Olduk!”

Adıyaman Gülaras Turizm Sahibi Erdal Çetin ise, Adıyamanspor’dan kendilerine bir araç talebi olduğunu ancak araç sıkıntısı çektikleri için araç tahsisini gerçekleştiremediğini söyledi.

Çetin, “ Gerçekten araç olsa biz verirdik ki bu güne kadar da verdik zaten. Ancak verirken iyi şartlar gereği yok diyince neden kötü oluyoruz onu anlamadım. Servis yok diye araç veremiyoruz biz keyfimizden değil. Biz kendilerine 14 ayda 20 otobüs verdik. Hakkımızı inkar edemezler. Kulüp başkanı Növfel Bozdoğan’ın yaptığı açıklama hiç yakışık kalmadı. Bundan sonra buna göre hareket ederiz” dedi.

Adıyaman Mutlu Turizm

“Bizden Araç İsteyen Olmadı!”

Adıyaman Mutlu Turizm Firması yetkililerinden Vakkas Sapdüzen ise Adıyamanspor’un İskenderun deplasmanı için kendilerinden araç bile talep etmediğini belirterek, yapılan açıklamada beş otobüs firması adının kullanılmasına bir anlam veremediğini söyledi.

İki sezon boyunca Adıyamanspor’u taşıdıklarını belirten Sapdüzen “ Biz taşıyorduk sonra kendilerinden gelen talep üzerine başka bir firma taşımaya başladı. O günden bu yana ne onlar aradı ne de biz aradık. Dünkü hadiseden de haberim yok gazetelerden aldık haber. Hatta biz Bolu için de aradık uçakla geleceklerini söylediler. Eğer bizi arasalardı üç tane aracımız yatıyor verirdik.Yapılan açıklamayı talihsizlik diye değerlendiriyorum” dedi.

Kâhta Petrol

“Biz Kendilerine Durumu İzah Etmiştik!”

Kahta Petrol firması yetkililerinden Mehmet Yaman, firma sahibi nezaretinde durumu Adıyamanspor’a bildirdiklerini belirterek, “ Bizde araç olmadığını söyledik. Bu güne kadar bütün deplasman gidiş dönüş şartlarını yerine getirdik. İskenderun maçı öncesi de sordular gerçekten araç yoktu. Hatta Sarıyer deplasmanı dönüşü Şanlıurfa’dan da biz alacağız.

Taktir Kamuoyunun

Yapılan açıklamaların ardından karar halkın taktirine bırakılırken, firma sahiplerinin mi yoksa Adıyamanspor Kulüp başkanı Növfel Bozdoğan’ın mı haklı olduğu merak konusu oldu.

Kaynak: www.adiyamanspor.net

Bu yazı toplam 885 defa okundu.
Adiyamanspor 1946 on Facebook

GLADS
YAZIKK.
Takimimizin sampiyon olmasindan soz ederken boyle bir haberin yapilmasi bile bizim icin UTANCtir.Koskoca ADIYAMAN takimini tasiyacak otobus bulamiyor YAZIKLAR OLSUN.
11 Eylül 2010 Cumartesi Saat 04:07
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net
Video Galeri
Adiyamanspor.Net