Reklam

22 Mayıs 2012 Salı Saat 12:27
ÇOK OKUNANLAR
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
''Doğduğum değil, doyduğum yer''
15 Aralık 2011 Perşembe Saat 22:08
Doğup büyüdüğü ve halen ailesinin yaşadığı Adıyamanlı olan Denizli Belediyesporlu Alican Çelik, 2-0 kazandıkları Adıyamanspor maçında takımı adına 2.golü atarak galibiyette pay sahibi olurken..

"Doğduğum yer değil, doyduğum yer" diyerek, anlamlı mesaj verdi.

Kaptan Hasan Demir ile birlikte 4’er gol atarak Denizli Belediyespor’un en çok gol atan iki futbolcusundan biri olan sağ kanat oyuncusu Alican Çelik, memleketinin takımı Adıyamanspor’a attığı golle gündeme geldi.

Babası Necati Çelik’in de 1980’li yılların başında Adıyamanspor’da forma giydiğini ve kaptanlığa kadar yükseldiğini belirten 23 yaşında ki Alican, Adıyamanspor’un ailede çok özel yeri olduğunu söyledi. Anne babası ile eşinin halen Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde oturduklarını ve 3 kardeşin en küçüğü olduğunu anlatan golcü futbolcu, ‘Bir tarafta doğduğum ve babamın da formasını giydiği ilin takımı, diğer tarafta karnımı doyurdum yerin takımı. Memleketinin takımına gol atmak farklı bir duygu ama sonuçta profesyonel futbolcuyuz. 2003 yılında Gençlerbirliği’nin altyapısında futbola başladım ve aynı kulüpte 2005 yılında profesyonel oldum. Sırasıyla Hacettepe, Tarsus İdy, Erzurumspor, Adana Demirspor, Kırıkhanspor, Mardinspor, Diyarbakır BB takımları formasını giydim. Geçen sezon 3.ligde Diyarbakır BB’de iken Denizli Belediyespor ile aynı gruptaydık ve play off’da da rakip olduk. Transfer sezonu eski takımım Adana Demirspor ile anlaştım ve antrenmanlarına çıktım ama uyum sağlayamadım ve maç yapmadan Denizli Belediyespor’a transfer oldum. 13 kez U-16,17 ve 18 milli takımlarında görev aldım. Denizli Belediyespor’da başarılı olacağıma inanıyorum, çünkü olmamak için hiçbir neden yok. Gollerimin devamı gelecek" dedi.

Profesyonel kariyerinde 111 maçı geride bırakan Alican 18 gol kaydetti. 67 kez oynadığı A-2 takımında ise 37 gol atarak dikkatleri çekmişti. Denizli Belediyespor’un 12 maçında da görev alan 3 futbolcudan biri olan Alican, bu sezon Kızılcahamamspor, Ünyaspor, Beypazarı Şekerspor ve Adıyamanspor maçlarında fileleri havalandırdı. Hava toplarında ki üstünlüğü ile ön plana çıkan Alican, bu gollerden sadece bir tanesini kafa ile attı.
 ajansspor.com

Bu yazı toplam 441 defa okundu.
Adiyamanspor 1946 on Facebook

Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net