Hüseyin Yakup Düz Kırmızı- Beyaz formayla ilk pozunu verdi....
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor’da yaprak dökümü devam etti.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı lider bitiren Balıkesirspor, Adıyamanspor'dan Hüseyin Yakup Düz'ü renklerine bağladı.
Bank Asya 1. Lig hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Balıkesirspor, devre arasında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı Marmara temsilcisi, Adıyamanspor'un 23 yaşındaki golcü futbolcusu Hüseyin Yakup Düz ile anlaşma sağladı.
Adıyamanspor’da Balıkesirspor’a transfer olan Hüseyin Yakup Düz, yapılan imza töreninin ardından sırtına geçirdiği Balikesirspor formasıyla objektiflere poz verdi.
Sol ayaklı olmasıan rağmen her iki kanat ve forvet arkasında oynama özelliği olduğu belirtilen genç forvet kariyeri açısından Balikesirspor gibi hedefi olan bir takımda forma giyecek olmasının çok öenmli olduğunu söyledi.
Düz, Adıyamanspor’da iyisiyle kötüsüyle 3 buçuk sezon geçirdim. Yaşadığım çok güzel duygular vardı bunları asla unutamam transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim.
Transferime zorluk çıkartmayan başkanım Növfel Bozdoğan ve Adıyamanspor yönetimine teşekkür ediyorum. Adıyamanspor a kalan maçların da başarılar diliyorum dedi.
Ayrıca, her maçta yanımda olan Cendere grubuna teşekkür ediyorum. Umarım takıma Cendere grubu gibi diğer taraftarlarda sahip çıkar..Adıyamanspora kalan maçlarında canı gönülden başarılar diyorum şeklinde konuştu.
www.adiyamanhaber.com
Adiyamanspor.Net Taraftar Sitesi olarak Hüseyin Yakup Düz'e Yeni Takımında başarılar diliyoruz.
Bu yazı toplam 662 defa okundu.