Reklam

22 Mayıs 2012 Salı Saat 12:32
ÇOK OKUNANLAR
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mahmut Bozkurt'a Sesleniyoruz
21 Kasım 2011 Pazartesi Saat 00:51
Mahmut Bozkurt'a Sesleniyoruz...

Mahmut Bozkurt'a Sesleniyoruz. Eğer Böyle Bir Niyeti Varsa  Adıyaman'a gelip Gerekli Basın Açıklamasını Yapsın. Yönetim İle Keza İl Yöneticileri İle Görüşsün. Aksi Taktirde Akıllara Mahmut Bozkurt'un İsmini Adıyaman Halkına Hatırlatmak İstediğini Gerçek Hedefi Önümüzdeki Belediye Başkanlık Seçimine Girecek Olması "Bu Konuda Ciddi Değil, Sadece Umut Tacirliği Yapıyor" Gibi Türlü türlü yorumların duyulmaya başladığını belirtmek isteriz. Bizler Bu yorumları Tasvip etmiyoruz Ancak 2 dönem Milletvekilliği yapmış, Ticari Hayatında da Oldukça Başarılı Olan Mahmut Bozkurt'dan Gerekli İlgiyi Beklemekteyiz.
Kaynak: www.facebook.com/adiyamanspor
Bu yazı toplam 1045 defa okundu.
Adiyamanspor 1946 on Facebook

cemal kızıl
GELMESİNNNNNNNN
BENİM ANLAMADIĞIM ADIYAMANLILAR NEDEN BU ADAMDAN MEDET UMUYORKİ BU ADAMIN KENDİNE HAYRI YOK GÜZELİM ADIYAMANSPORAMI HAYRI OLACAK ONDAN GELECEK HAYIR ALLAHTAN GELSİN BEN BİR ONURLU ADIYAMAN TARAFTARI OLARAK ONUN GELMESİNİ İSTEMİYORUM
16 Nisan 2012 Pazartesi Saat 17:56
de
Tek Gerçek taraftar
Anlaşılan şu ki siyasiler ve kendi için basamak olarak gördükleri ve samimi olmadıkları anlaşılan başkan ve başkan adayları klübümüze zarar vermektedir.Biz taraftar olarak Adıyamansporumuza ve takımımıza sahip çıkalım.klübün gerçek sahip taraftardır.kimsenin taraftarı kandırmaya hakkı yok.
24 Kasım 2011 Perşembe Saat 10:35
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net