TFF Bal liginde ilimizi temsil eden takımımız Adıyaman Belediyesporun içerde oynadıkları tüm maçları seyretme imkanı buldum ve gururla söyleyebilirimki gün geçtikçe üstüne kata kata en sonunda grubun lideri olmayı başardılar.
Futbolda bir türlü başarıyı yakalayamayan bir profosyonel takım ve hala başlamayan Amatör lig maçlarında Adıyamanlı az sayıdaki futbol severlerin yüzünü güldüren Adıyaman Belediyespor.
Burda emeği geçen herkese binlerce teşekkürler ve başarınızın sadece liderlikle kalmamasını sezon sonunda ipi birinci sırada göğüsleyip 3.lige çıkmanızı bekliyoruz.Sessiz bir şekilde kıpır kıpır geliyordu Belediyespor ve sonunda layık olduğu yerde.
Ama biz sporseverler acaba bunun ne kadarına sahip olabiliyoruz?Tüm maçlrda hep aynı simalar geldi desteklemeye.Neden bu gençliğimize sahip çıkamıyoruz.Bu gençlik bizim değilmi başkasımı gelip sahip çıkacak acaba?
Üniversitede bayram nedeni ile tatildi ondan her hafta rakip takımı destekleyen bölge öğrencileri yoktu.Bu bile bir zevk idi.
Adıyamanspor maçlarını tribünden seyrederken hep iç çekenlere rastladım neden bu takımda bir gençimiz yok diye ama bakıyorumki yüzde yüzü yerli bir takımımız var ve şu anda lider grubunda ama maçlarına o iç çekenleri göremiyoruz.
Bu hafta sonu zorlu bir desplasmana çıkacak takımımız umarım orda da başu dik bir şekilde gelir ve bizlerde artık yeter bu takım bizimde der bir sonraki maçında tribünde yerimizi alır destekleriz.
Buradan ilimizdeki tüm amatör takımlarına yöneticilerine vede sporcularına sesleniyorum sahada mücadele eden sizin arkadaşlarınız ve lütfen arkadaşlarınızdan desteğinizi eksik etmeyin.Nihayatinde sahada mücadele eden siz olabilirdiniz bunu düşünerek hareket ediniz.
Adıyaman futbolunun tek basamağı bu BAL ligindeki takımlarımız olacak ve bu basamağı en iyi şekilde kullanalım...
HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA NİCE LİDERLİKLERE ŞAMPİYONLUKLARA YOLUN AÇIK OLSUN ADIYAMAN BELEDİYESPOR
Bu yazı toplam 1494 defa okundu.