Hafta Sonu Adıyamansporun maçı olmadığından dolayı Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında oynanan bir sezonun sonundaki Amatör liginin şampiyonunu belirleyecek olan Adıyaman Belediyespor-Fatih Gençlikspor maçında bende tribündeki yerimi aldım.
Hatta yanıma fotograf makinemide alıp dedim olurya güzel kareler yakalarım diye.Öyle güzel kareler vardı ki maçta öncelikle Adıyamanda futbolla ilgilenen herkes bu maçta idi.Tüm gözler sahada mücadele eden her iki takımı zevkle vede heyecanla seyrediyordu.Neden bu maç Atatürk Stadına alınmadı onada şaşırdım doğrusu.Çünkü takımlardan birisi orda oynamak istiyordu ama herhalde diğer takımımız bunu avantaj sağlar diye kabul etmedi.Atatürk stadında oynansaydı bence seyri zevki dahada artardı.Bu gençleri seyretme zevkinden kimse taraftarı mahrum etme hakkına sahip değildir.Nihayetinde yenmek isteyen takım her yerde ne olursa olsun yener.
Sahada fair play ruhu içerisinde mücadele eden her iki takımımızı buralara getiren idarecisinden tutunda her basamağında yer alan kişilere bu güzide takımları bizlere seyretme zevkini tattırdıkları için kendilerine ben spor kamoyu olarak binlerce teşekkür ediyorum.İpi göğüsleyen ve ilimizi 3.lige terfi maçlarında temsil edecek olan takımımızada üstün başarılar dilerim.Umarım terfi maçlarında seyretme imkanımız olurda buradan ordaki atmosferi sizlerle paylaşırım.
2009-2010 yılı gerçekten Adıyamanda futbol açısından altın yılını yaşıyor.Hiçbir yıl yaşamadığı hareketliliği yaşıyor.Bunun ilk meyvesi olarak U-17 B gençler liginin olması akabinde başlayacak olan U-14 ve U-16 liginin olması gerçekten Adıyaman için büyük bir atılımdır ve bunun mevyelerinide en kısa sürede toplayacağımızdan eminim.
Dünkü maçta futbolcular kadar ter döken vede oyunun sonucuna hiçbir tesir edecek aksi kararlara meydan vermeyen hakemlerimizede anti parantez içinde emeklerinden dolayı göstermiş oldukları başarılı yönetimlerinden dolayı tebrik ediyorum.Sahada oynanan futbolun güzelleşmesi için ellerinden gelen herşeyi yaptılar.
Umarım şehrimizin ikinci bir takımlar liglerde mücadele etmesinde katkısı olur şampiyon olan takımımız.