07 Şubat 2012 Salı Saat 17:14
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muzaffer TEKİN
muzaffertekin69@hotmail.com
BABAYİĞİTLER NEREDESİNİZ?
20 Haziran 2010 Pazar Saat 15:07

27 Haziranda Adıyamansporun kongresi var.bu kongre ve her kongre öncesi olduğu gibi yine kamuoyunda çeşitli ortamlarda konuşulan konu "yine mi takım Bozdoğana kalacak,bu takımı elinden alsalarda kurtulsak süper lige çıksak v.s v.s".

Artık Adıyamanda şehir efsanesi olan bu söylemler her zaman olur ama iş icraata gelince ortalıkta kimsecikler kalmaz.Nöyfel Bozdoğan aday çıkarsa görevi bırakmaya hazırım diye her kongre öncesinde açıklamalar yapmıştır.ama oda kamuoyuda biliyoki bu takıma kimsenin aday olmaya hali mecali yüreği yok.onlar ancak dedikodu üretirler.

Nöyfel Bozdoğan ı tanımam oda beni tanımaz hiç bir çıkar ilişkim yok.Adıyamansporun altyapısında 3 yıl oynadım ve o dönemlerden bu dönemlere değişen pek bir şeyin olmadığını görüyorum.Başkan her zaman tek başına mücadele etti .zaman zaman destek gördü bunu inkar etmek doğru değil.ama kısıtlı desteklerle bu işler dönmez.Türkiyede bir çok kulüp batma noktasında iken takımımız yıllardır 2. ligin önemli takımları arasında kalmayı başarmıştır.Bunu sağlamak hiçte kolay değil.Zamanını sağlığını bu takım için feda eden bir başkana yeter artık bırak git demek haksızlık değil mi?tamam hatalar yapmadımı mutlaka yapmıştır.mesele vefadır.20 yıldır takım için uğraşan didinen birine yetr artık bırak artık onun yüzünden şampiyon olamıyoruz demek çok yanlış.

Takımın başarılı olabilmesi için kurumsallaşmasının şart olduğunu yazmıştım.Herkes şunu açık seçik bilsin ki Adıyamanda yada başka yerde adıyamanspora başkan olup takımı süper lige çıkaracak kapasitede zengin biri işadamı vs vs yok.bu başka illerde olabilir ama bizde yok.ayrıca insanlardan bütün varlıklarını yada önemli paraları takım için harcamalartını beklemek de o insanlara biraz haksızlık olmazmı. ama nedir bu topraklardan yetişen bu toprakalr sayesinde varlıklı olan kişileri,nde bu il için bir şeyler yapması gerekir.

Siyasileri Belediyeyi falan hiç konuşmak istemiyorum.Onların menfaatleri olmazsa bu takıma yardım yapmazlar.Takım süper ligde olsun gelirleri artsın bakın stadın önünden geçmeyenler sahada nasıl amigoluk yapacaklar.

Asıl anlatmak istediğim şu:Adıyaman spor kendi gelirleri ile ayakta duran bir takım ve ileri gitmesi isteniyorsa takıma gelir getirecek projelerin hayata geçirilmesi gerekir.Acizane ben belirtmiştim önceki yazılarımdan okuyabilirsiniz.bu projeler çoğaltılabilir.bunun dışında biri çıkacak ta para harcayacak ta takımı şampiyon yapacak.Adıyamanda bunu yapacak kimse yok Adıyamanda zengin yok.Bu nedenle mevcut başkanımızın kıymetini bilmeli ona destek vermeliyiz.saygılarımla

not:Büyük kaptan Fuat Bicana yeni takımında başarılar diler takımımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Bu yazı toplam 546 defa okundu.
Glads
Eline Saglik
Baskandan sikayetci olanlar alsinda bu takimi sampiyon yapsin hepimiz sevinelim.Sampiyon olmak kolay degil para lazim,sehirde bir ADIYAMANSPORluluk bilinci olusturmak lazim soylenecek cok sey var da neyse ALLAH sonumuzu hayir eylesin........
11 Eylül 2010 Cumartesi Saat 04:16
Zeynal Abidin Erdoğan
Çok Haklısın....
Zafer yazını baştan sona didik didik okudum, yazına hak vermemek elde değil, lakin Adıyaman'da "Babayiğitlik" icraata gelince "bananecilik" oluyor...
27 Ağustos 2010 Cuma Saat 15:21
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net
Video Galeri
Adiyamanspor.Net