22 Mayıs 2012 Salı Saat 14:28
ÇOK OKUNANLAR
Asu Tv
Adiyamanspor.Net
Mercan Tv
Adiyamanspor.Net
Hava Durumu
Pagerank
Reklam
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muzaffer TEKİN
muzaffertekin69@hotmail.com
Başka Adıyamanspor Yok!
06 Şubat 2012 Pazartesi Saat 15:26

İyisiyle kötüsüyle,günahıyla sevabıyla bu takım bizim takımımız ve taraftar olmanın birinci şartı da takımına zor gününde sahip çıkıp destek olmak.Adıyamanspor taraftarı geçen sezonun son haftalarında yine takımının zor günlerinde en önemli itici gücü olmayı başardı ve bu sene bu günden itibaren aynı görev taraftarı bekliyor.Devrearasında yapılan transferler yetersiz diye düşünürken son gün transferleri bizi biraz olsun umutlandırdı ve heyecanlandırdı.Özellikle Sait Özdemir in transferinin ne kadar önemli olduğunu iç sahadaki maçlarda göreceğiz.Güney ve kaleci Ozanda ikinci yarı için bizi umutlandıran oyuncuların başında geliyor.Tabi sakatlıktan çıkan Mehmet Yılmazda yeni transfer sayılır.

Transferler bütçe meselesi söylemekten,yazmaktan bıktım ama bir kere daha yineliyorum Adıyaman şehrinin mevcut potansiyel ekonomik gücü ile şehrin gelişmişliği ile takımın başarısı doğru orantılıdır.Bu takımın bu şartlarda bu ligde oynaması ve transfer yasağının olmaması bence başarıdır.Herkes ister takım üst liglerde olsun ama o işler öyle söylenildiği gibi kolay değil.bu konuları şimdilik rafa kaldırıp takımı hep beraber bu ligde nasıl tutabiliriz bunu konuşmalıyız.zamanı gelince söylenmesi gerekenleri tabi ki söyleyeceğiz.

14 maçımız kaldı.Artık bizim için hermaç final.Mardinsporun küme düşmesi küme düşme barajını üste çekti.benim hesaplarıma göre 37 puanı geçemeyen takım lige veda eder.Bu hafta rakiplerimiz kazandı bizim için iyi olmadı ama aldığımız 1 puan azda olsa teselli oldu.1 puan deyip geçmemek lazım geçen sezonun sondan bir önceki Alanya maçında aldığımız 1 puan bizi ligde bıraktı bu unutulmamalı.

İç Sahada Coşmalıyız

İçeride oynayacağımız 7 maçtan en az 16 puan çıkarıp dışarıda da 8 puan alırsak ligde kalacağımızı düşünüyorum.buna göre içerideki 7 maçtan 5 galibiyet bir beraberlik,deplasmandanda 2 galibiyet ve 2 beraberlik bizi ligde tutacaktır.Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda stadı doldurmak ve rakibi baskı altına almak gerekiyor.maçın sonuna kadar destek vermeliyiz takım yenik duuruma düşse bile moral bozmadan sürekli destek vermek takımı oyunda tutacaktır.bu saatten sonra yönetimin hocanın futbolcuların değişecek hali yok sezon sonuna kadar bu ekiple mücadele edeceğiz ve yapacağımız tek şey bu ekibe güvenip destek vermek olacak.

Deplasman Kabusu Bitmeli

Takımımız 1 seneden fazladır deplasmanda maç kazanamıyor.Bu tarihimizde hiç olmamış bir olay tabiki bu istatistik birgün son bulacak ama bunun bu sezon olması lazım.İçerideki maçlarımız daha kolay, deplasmanlardaki maçlarımız çok zor deplasmanda rakibimiz olan B.Şeker,Çankırı, maçları düğümü çözen maçlar olacaktır.Ünye ve Eyüp ile içeride oynayacağız.bu iki maçı mutlaka kazanmalıyız.

Eyüp maçı tarihi bir maç olacak

Bu hafta dinlenecek olmamız yeni transferlerin uyum sağlaması açısından iyi olacak sonraki Bandırma maçı bana göre 1 puanın altın değerinde olacağı ve muhtemelen teknik ekibinde kayıp hanesine yazdığı bir maç olacak.tabi futbol bu 3 puan almamız bizim için ekstra puanlar olacaktır.Asıl önemli olan ve takımın ayağa kalkmasını sağlayacak rakibimizin direncini kıracak maç Eyüpspor maçı.Bu maç bizim için olmazsa olmaz bir maç.Zaten bu maçı kazanamayacaksak hangi maçı kazanacağız.Elbette ters bir durumda matematiksel olarak şansımız devam edecek ama ben bunu düşünmek istemiyorum.Bu maçı ne olursa olsun kazanacağız.

Küskünler Barışsın!Kenetlenelim Artık

Bu takımın en büyük gücü taraftar gerisi hava civa taraftar o stadı doldursun biz 7 de 7 yi rahatlıkla yaparız.Bilet fiyatları uygun hava güzel takımın ihtiyacı var yani maça gitmemek için bir neden yok.Özellikle küskünlerin maça gitmesilazım.artık barışma kenetlenme zamanı

UNUTMAYINIZ,BAŞKA ADIYAMANSPOR YOK!

Bu yazı toplam 336 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Puan Durumu
Adıyamanspor.Net