Muzaffer TEKİN
muzaffertekin69@hotmail.com
Kötü sona doğru!
17 Ocak 2012 Salı Saat 08:45

.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Bazı hayırlı mağlubiyetler yada beraberlikler vardır bunlardan ders alırsın ve ilerki haftalar için önlemini alırsın.İşte bu hafta kazanamamız bence hayırlı olmuştur.Belki galip gelsek yapılan bir kaç cılız transfer yeterli görülecek transfer sezonu kapandıktan sonra dönüşü olmayan bir yola girildiğinin farkına ancak o zaman varılacaktı.
Çankırı maçına bu kadroyla çıkmak büyük riskti ama rakip buraya bir puan almaya gelmişti ve fazla riske girmeden oynadı.belki kazanmak için biraz risk alsa buradan üç puanla ayrılabilirdi.Defalarca söyledim yine yineliyorum yönetim tam anlamıyla ateşle oynamaya devam ediyor.Elbette biliyorum bu işler ekonomik güçle oluyor ama kulübü buraya getirenler bunun bedelini ödemek zorunda.
Abuzer Şahin dışında ismi geçen ve anlaşılan futbolcularla bu işin olmayacağını söylüyorum bu kadro kesinlikle ligde kalamaz ve hoca her zaman olduğu gibi sezon sonunu göremez.şu anki mevcut kadro bırakın kalite olarak fizik güç olarak bile rakiplerinden çok gerideler.Abuzer bu takımın altyapısından yetişen bu takım için sonuna kadar savaşacak teknik kapasitesi yüskek ve gol şansı olan golü koklayan transferi gecikmiş olan futbolcu kardeşimizdir.Abuzeri neden takım zzor durumda alıyorsunuz neden sezon başında düşünmediniz diye sormak istiyorum.
4 süper oyuncu lazım
Bu takımın ligde tutunabilmesi için maçta sonuç değiştirebilecek maça damgasını vurabilecek en az 4 futbolcu gerekir.Emrah dursun ile taner demirbaş bu maçta olsaydı bu maçı kazanabilirdik.düşünün elimizdeki en iyi iki futbolcuyu kadrodışı bıraktık hala bu işe bir anlam veremedim.özellikle emrah dursun gibi bir futbolcu nasıl kadrodışı bırakılır birilerinin anlatması lazım.emrah gibi bir futbolcuyu kaç paraya alırsınız.duyumlarıma göre Emrah ta Taner de henüz bir takımla anlaşmamış.bence en azından emrah ın takıma geri dönmesi bir kazanç olacaktır.Taraftarın sevgilisi olan Yasin palaz Yeni malatyaspora transfer oldu.böyle yürekli iyi bir futbolcu neden alınmadı?Emrah bedir,Sait Özdemir Suat tarzında ortasahada Turgay an tarzında futbolcular alınmalı.
Eğer mevcut kadro ve kamuoyunda anlaşıldığı söylenen oyuncularla devam edilecekse takımın ligde kalması tesadüflere kalır.İsmi geçen futbolcular dışında kaliteli sonuca etki edecek futbolcular lazım.gerekirse çok para verip bu takımı ligde tutmak bu takımı bu duruma getirenlerin başlıca görevidir.hiçbir meblağ Adıyamanspordan üstün değildir.Takım 3. lige düşerse, kaybedeceği para ve prestiji geri kazanmak için şu anda harcanacak paradan çok daha fazlası gider bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Bu yazı toplam 432 defa okundu.